Kinderopvang

  • Published in Kinderopvang
Op locaties Bouwman, Fidelio, Rehoboth en Stroomdal biedt IRIS Kindcentra kinderopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. 
 

Structuur en zekerheid 

Het vaste dagprogramma biedt de kinderen structuur en zekerheid. Tussen het eten, drinken en slapen door is er ruimte om te spelen en zijn er activiteiten als voorlezen, zingen, spelletjes, knutselen, buiten spelen en wandelen. 
 

Spelenderwijs ontwikkelen 

Middels thema’s bieden we spelenderwijs mogelijkheden voor ontwikkeling. Denk bijvoorbeeld aan het herkennen van kleuren, het aanwijzen van lichaamsdelen, het spelen met woorden en weerbaarheid. 
 

Groepsgrootte 

De groep op de locatie Bouwman biedt ruimte aan 16 kinderen, de locatie Fidelio 16 kinderen, de locatie Rehoboth 14 kinderen en de locatie Stroomdal biedt ruimte aan 12 kinderen. Per groep zetten we zoveel professionele leiding in als wettelijk is voorgeschreven. Het precieze aantal hangt samen met de leeftijden van de kinderen en het aantal kinderen. Met het vier-ogen-principe garanderen we dat er altijd meer dan één volwassene in de buurt van de groep is. 
 

Eten, drinken en luiers

Eten, drinken en luiers zijn inclusief. De enige uitzondering vormt flesvoeding, omdat ouders graag zelf de voeding kiezen.